Tuesday, September 17, 2019
Home Tags Burgu marsejes

Tag: burgu marsejes

23-vjecari shqiptar i masakruar në burgun francez në luftë mes jetës...

Shkodrani Florenc Beqiraj, i masakruar në një burg të Marsejës, është duke luftuar për disa ditë mes jetes dhe vdekjes në shtratin e spitalit. 23-vjeçari...

LAJMET E FUNDIT