Saturday, September 21, 2019
Home Tags Bulevardi i ri i tiranes

Tag: bulevardi i ri i tiranes

Ky është Bulevardi i ri i Tiranës, ja kur do të...

Ceremonia e hapjes së segmentit të parë të Bulevardit të ri të Tiranës do të zhvillohet më 20 qershor, ndërkohë që po mbyllen dhe...

LAJMET E FUNDIT