Sunday, September 15, 2019
Home Tags Bledar P

Tag: Bledar P

Tiranë, u gjet i qëlluar me plumb pas veshi, nis hetimi...

Policia dhe prokuroria e Tiranës, nisin hetimet për vrasje, në lidhje me ngjarjen e gjetjes së trupit të shtetasit Bledar P. me një plumb...

LAJMET E FUNDIT