Home Tags Besim trezhnjeva

Tag: besim trezhnjeva

Vettingu kap gjyqtarin e Apelit Durrës, nuk justifikon 200 milionë lekë...

Gjyqtari i Apelit Durres, Besim Trezhnjeva është i treti që kalon në sitën e procesit të Vettingut. Verifikimi iburimit të pasurisë dhe pastërtia e...

LAJMET E FUNDIT