Home Tags Belind Këllici

Tag: Belind Këllici

Belind Këllici zgjidhet kryetari i ri i FRPD

Belind Këllici është kryetari i ri i FRPD. Në përfundim të numërimit të votave ai është shpallur fitues me një diferencë të madhe votash...

Pas Greta Kocit, tërhiqen nga gara edhe dy kandidatë për kreun...

Dorëhiqen nga gara për kreun e FRPD edhe dy kandidatë të tjerë pas Greta Kocit. Njoftohet se Enri ceno dhe Lisandër Hoxha, kanë dhënë dorëheqjen...

LAJMET E FUNDIT