Home Tags Bashkim tahiri

Tag: bashkim tahiri

Shpërthimi në farmaci, Bashkim Tahiri: Do flas pasi të veprojë drejtësia

Ia kam lënë drejtësisë në dorë cështjen e shpërthimit në farmacinë time dhe pranë banesës. Kur të përfundojë punën e saj drejtësia do të...

LAJMET E FUNDIT