Sunday, September 15, 2019
Home Tags Bashkia njoftim

Tag: bashkia njoftim

Nis ndërtimi i Unazës së Vogël, ja akset rrugore që bllokohen

Bashkia e Tiranës do të fillojë, mëngjesin e nesërm, punimet për ndërtimin, rikonstruksionin dhe rinovimin e Unazës së Vogël. Punimet do të zhvillohen në...

LAJMET E FUNDIT