Tuesday, September 17, 2019
Home Tags Bashkeqeverisje

Tag: bashkeqeverisje

Plaftorma e bashkëqeverijes, Rama: Nuk është si skedinat

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama ka zbarkuar në qytetin e Kukësit ku ka orgaznizuar disa takime dhe aktivitete. I gjendur pasditen e sotme me...

LAJMET E FUNDIT