Home Tags Barbana dini

Tag: barbana dini

Barbana, tatuazh dedikuar vëllait të saj, Ergi Dinit

Një humbje e rëndë ishte ndarja nga jeta e këngëtarit Ergi Dinit. Një humbje jo vetëm për familjarët dhe miqtë por edhe për artin...

LAJMET E FUNDIT