Home Tags Balliu

Tag: balliu

Ku ngjajnë Zheji dhe Fahri Balliu, MeA culpa për krimet e...

Publiku shqiptar ka mbetur i befasuar nga dy ndjesa publike që kanë bërë dy gazetarë kundërshtarë të qeverisë, Fahri Balliu dhe Artur Zheji. Pothuajse...

LAJMET E FUNDIT