Saturday, September 21, 2019
Home Tags Bajri shkoder

Tag: bajri shkoder

Kush është kryetari i partisë që dominon rivalët e grupit Bajri...

Gazetari Artan Hoxha shpreh shqetësim se perse opozita denoncon ne mënyre të njëanshme bandat që, sipas tij, mbështesin qeverinë dhe nuk denoncon bandat rivale...

LAJMET E FUNDIT