Tuesday, September 17, 2019
Home Tags Azilkerkues

Tag: azilkerkues

Një urdhër ekzekutiv për azil-kërkuesit, administrata e Trump shqyrton mundësinë

Administrata Trump njoftohet se po shqyrton një urdhër të ri ekzekutiv që ka për qëllim bllokimin e azil kërkuesve dhe emigrantëve që kalojnë kufirin...

LAJMET E FUNDIT