Home Tags Arta vorpsi

Tag: arta vorpsi

Kandidate për Gjykatën Kushtetuese, zbardhet pasuria e Arta Vorpsit

Arta Vorpsi është këshilltare ligjore në Gjykatën Kushtetuese prej më shumë se një dekade dhe një nga kandidatët për anëtarë të kësaj gjykate. Ajo...

LAJMET E FUNDIT