Saturday, September 21, 2019
Home Tags Ambientaliste

Tag: ambientaliste

Ambientalistët ngrenë alarmin, plastika po rrezikon planetin

Të përballur me imazhet e breshkave të mbuluara me qese plastike, plazhe të mbuluara me mbeturina, dhe ishuj...

LAJMET E FUNDIT