Thursday, September 19, 2019
Home Tags Aksioni

Tag: aksioni

Oriz i ndaluar e fileto pule me salmonelë, AKU gjobit marketet...

Në vijim të zbatimit të Planit të Kontrolleve Zyrtare dhe sinjalizimeve të ardhura nga qytetarë dhe sistemi europian i njoftimit të shpejtë, Autoriteti Kombëtar...

Publikohen emrat e pesë të arrestuarve në Nikël, lirohen Durim Bami...

Jane publikuar emrat e pese personave te arrestuar nga operacioni policor ne NIkel te Krujes. Nderkohe mesohet se dy te fortet Durim Bami e...

LAJMET E FUNDIT