Home Tags 2008

Tag: 2008

Hyn në fuqi vendimi, ndalohet importi i makinave para 2008-s pas...

Pas 2 dhjetorit të këtij viti, në vend do të lejohet vetëm importi i makinave të përdorura të standardit “euro 4” dhe makinave të...

LAJMET E FUNDIT