Çmendet tregu i zi në Kosovë, 500 euro bileta për ndeshjen me Zvicër!

Sport

Çmendet tregu i zi në Kosovë, 500 euro bileta për ndeshjen

Ndeshja e mbërmjes së sotme Kosova kundër Zvicrës ka një interes dhumë të madh për t’u ndjekur edhe në stadium, kjo për historikun e përfaqësueses helvete e cila në përbërjen e saj ka patur gjithmonë shqiptarë të kosovës në përbërje.

Të gjitha billetat e këtij takimi sipas mediave kosovare dhe zvicerrane u shitën brenda dhjetë minutave. Por kërkesa është ende e madhe. Vendasit thonë se tregu i zi po lulëzon. 

Biletat tani kushtojnë deri në 500 euro. Biletat kushtojnë fillimisht 10 euro - një në zonën VIP kushton 80 euro ndërkohë që mediat zvierane i vënë theksin kësaj çmendurie nisur nga paga mesatare mujore në Kosovë që është rreth 300 euro. 

ME TE LEXUARAT