Zgjidhni një imazh dhe zbuloni çfarë ju pret këtë muaj

Soft

Zgjidhni një imazh dhe zbuloni çfarë ju pret këtë

Zgjidhni një nga imazhet dhe lexoni mesazhin që fshihet pas tij për të mësuar se çfarë ju pret këtë muaj.

Nëse keni zgjedhur:

Nr.1

Kreativiteti juaj po zgjohet dhe mund të shfaqni dëshirën për të luajtur në një instrument muzikor, për të shkruar një libër apo për të pikturuar, për të pasur një kafshë shtëpiake apo për të ndryshuar diçka tek vetja. Shijoni gjithçka që vjen në jetën tuaj.

Nr.2

Ka një ndryshim energjie që ju sjell jetë të re. Përqendrohuni në planifikimin, angazhimin ose kërkimin në shkallë të vogël. Kjo mund të lidhet me karrierën, me një projekt, me transferimin ose fillimin apo mbarimin e një procesi të gjatë e  të veçantë. Çfarëdo që të jetë, duhet të mendoni me kujdes dhe të planifikoni gjithçka mirë.

Burimet ose mbështetja që mund t’ju nevojitet për të marrë një vendim do të jetë në dispozicionin tuaj. Të gjitha dyert do t’ju hapen, sepse jeni në rrugën e duhur. Vetëm mos harroni që duhet të qëndroni të fokusuar dhe të largoheni nga gjithçka që ju shpërqendron.

Nr.3

Do të filloni një “udhëtim të ri”. Mund të jetë një udhëtim fizik, mendor ose emocional që ju çon në një vend të panjohur. Ende ka paqëndrueshmëri ose rrezik dhe ju nuk jeni shumë me këmbë në tokë.

Mund të pyesni veten nëse ja vlen të vazhdoni, sepse duhet të lini diçka të rëndësishme pas. Universi do t’ju tregojë se cila është gjëja e duhur për të bërë.

Ndjenja e pasigurisë dhe shqetësimi që po përjetoni nuk do t’ju kalojë edhe për disa kohë. Ndoshta duhet të jeni më të vetëdijshëm për të mirat dhe të këqijat që keni në jetë. Duhet të shihni brenda vetes. Pyesni veten se çfarë duhet të bëni për t’u kujdesur sa më mirë për veten! Vetëm ju mund t’i përgjigjeni kësaj pyetjeje.

ME TE LEXUARAT