Vendosni një thelpi hudhër në vesh dhe mbajeni për 30 minuta, rezultati i pabesueshëm

Soft

Vendosni një thelpi hudhër në vesh dhe mbajeni për 30

Hudhra është një kampion i vërtetë në mesin e produkteve të shëndetshme. Është e nevojshme për të parandaluar ftohjet dhe për të forcuar sistemin imunitar. 

Hudhra ka veti antibakteriale dhe antivirale , ndihmon në reduktimin e ënjtjes dhe lehtësimin e dhimbjeve.

Hudhra është ilaçi më i mirë për të eliminuar dhimbjet e veshit. Ai përmban përbërës që depërtojnë në lëkurë dhe përthithen brenda veshit, duke siguruar veprim anti-inflamator.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Meqë ra fjala, shihni këtu pijen me qumësht dhe hudhër që mund t’ju shpëtojë nga diçka shumë serioze

Hudhra për dhimbjen e veshit

Mjafton një thelpi hudhër për të shtypur dhimbjen, mbështilleni me një leckë të butë dhe vendoseni në vesh për 30 minuta. 

Ky proces lehtëson dhimbjen dhe ndihmon në shërimin. Mos e vendosni hudhrën shumë thellë në vesh. Mos përdorni një thelpi hudhër shumë të vogël. Bëhuni gati për një erë hudhre pas një procedure të tillë.

Hudhra ka një erë specifike për shkak të alicinës, një kimikat i prodhuar kur hudhra shkatërrohet ose në integritetin e qelizave. Alicina është një antibiotik natyral për të cilin ne e vlerësojmë kaq shumë hudhrën.

Alicina është një substancë e fortë, ndaj për të mbrojtur lëkurën nga djegiet është më mirë të përdorni një copë leckë, sepse hudhra do të bie në kontakt me lëkurën.

Grekët e lashtë besonin se hudhra është kura për të gjitha sëmundjet.

ME TE LEXUARAT