Twitter përfiton nga rasti dhe “tallet” me 3 aplikacionet, vjen përgjigjja nga WhatsApp

Soft

Twitter përfiton nga rasti dhe “tallet” me 3 aplikacionet, vjen

Të gjithë janë në Twitter, pasi Facebook, Instagram dhe Whatsapp janë fikur që prej 2 orësh. Në një kohë ku të gjithë po publikojnë batuta tallëse, Tëitter ka përfituar dhe është bashkuar.

“Përshëndetje literalisht të gjithve”, ka shkruar Twitter, duke ardhur menjëherë replika e ËhatsApp: “Përshendetje”.

Twitter përfiton nga rasti dhe “tallet” me 3 aplikacionet, vjen

Në të tre platformat, Facebook, Instagram dhe Whasapp problemi është në rifreskimin e faqes dhe kudo shfaqet mesazhi: “Nuk mund të shohësh përditësimin e faqes.” Ky problem nisi që prej orës 17:40 dhe sipas kompanive, puna vijon për të rregulluar problemin.

ME TE LEXUARAT