Pesë pasaportat më të fuqishme për vitin 2022

Soft

Pesë pasaportat më të fuqishme për vitin 2022

Firma globale këshilluese për shtetësinë dhe qëndrimin Henley & Partners ka publikuar raportin e saj tremujor mbi pasaportat më të fuqishme në botë.

Mbajtja e një pasaporte nga Japonia dhe Singapori, në krye të listës, ju lejon, teorikisht, të udhëtoni në 192 destinacione pa viza.

Pasaportat më të fuqishme në 2022:

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

1. Japoni, Singapor (192 destinacione)

2. Gjermani, Kore e Jugut (190 destinacione)

3. Finlandë, Itali, Luksemburg, Spanjë (189 destinacione)

4. Austri, Danimarkë , Franca, Holanda, Suedia (188 destinacione)

5. Irlanda, Portugalia (187 destinacione)

ME TE LEXUARAT