Lëkurë e irrituar? Super ushqimi që do t’ju ndihmojë ta hidratoni

Soft

Lëkurë e irrituar? Super ushqimi që do t’ju ndihmojë

Ju e dini që tërshëra është një zgjedhje ushqimore e shëndetshme. Por a e dini se mund të qetësojë lëkurën e ndjeshme, siç janë dhimbjet e këmbëve?

Vetitë qetësuese të tërshërës mund të qetësojnë lëkurën e irrituar dhe të kruar, duke rikthyer lagështinë e lëkurës dhe duke luftuar simptomat irrituese.

Për të hidratuar dhe për t’u kujdesur për lëkurën, vendosni dy qese me tërshërë, lagini dhe futini në vaskë me ujë të nxehtë. Është gjithashtu i përshtatshëm për lehtësimin e lëkurës së irrituar./abcnews

ME TE LEXUARAT