Krijimi i qirinjve me aromë të mirë në shtëpi është shumë më i lehtë dhe më i lirë sesa mendoni

Soft

Krijimi i qirinjve me aromë të mirë në shtëpi

Nuk mund ta kaloni ndezjen e një qiri me aroma të bukur për t’u qetësuar si pjesë e rutinës suaj të kujdesit për veten ose gjatë dimrit.

Por nëse jeni dikush që blini qirinj mjaft shpesh, do ta dini se nuk janë gjithmonë të lirë.

Bërja e qirinjve tuaj është argëtuese, mund të ndihmojë në uljen e kostove të zakonshme të qirinjve dhe është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar diçka krejtësisht personale për ju.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Besoni apo jo, bërja e qirinjve tuaj nuk është në fakt aq e vështirë sa mund të mendoni.

Si të bëni qirinj vetë në shtëpi?

Për të bërë një qiri do t’ju duhet:

Dyllë qiriu

Fitila

Gota qirinjsh

Enë për të shkrirë dyllin

Enë e derdhjes

Enë për të përzier dyllin

Termometri

ME TE LEXUARAT