Çfarë tregojnë vijat në duart tuaja? Zbuloni nëse jeni me fat në dashuri

Soft

Çfarë tregojnë vijat në duart tuaja? Zbuloni nëse

Nga pëllëmbët mund të mësohet shumë. Një nga linjat më të rëndësishme në pëllëmbët e dorës është vija e zemrës, e cila quhet edhe linja e dashurisë. Mund të jetë më i gjatë dhe më i shkurtër dhe kalon mbi të gjithë pëllëmbën. Dhe nëse i bashkoni pëllëmbët së bashku, do të shihni se linjat mund të bashkohen në tre mënyra të ndryshme. Si interpretohen?

Vijat janë në të njëjtën lartësi 

Hyni në një lidhje serioze vetëm kur ndiheni të sigurt se personi është i denjë për besim dhe vëmendje. I doni marrëdhëniet e qëndrueshme dhe afatgjata dhe jeni të gatshëm të bëni gjithçka për dashurinë e vërtetë.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Vija në pëllëmbën e djathtë është më e lartë

Zgjedhni partnerë më të vjetër sepse vetëm me ata mund të arrini një gjuhë të përbashkët. Intuita juaj është shumë e zhvilluar dhe shpesh mbështetetin në të kur merrni vendime.


Vija në pëllëmbën e majtë është më e lartë

Nuk bëni pjesë në grupin e njerëzve që do qëndrojnë në një lidhje për të mos qenë vetëm. Marrëdhëniet sipërfaqësore nuk iu tërheqin, doni pranë njeriun e duhur. Ndaj nëse gjeni një person me të cilin linjat e zemrës lidhen në këtë mënyrë, do të jenë besnik dhe të përkushtuar ndaj jush.

ME TE LEXUARAT