“Çfarë do bëjmë tani?”, plasin batutat pas “fikjes” së aplikacioneve të Zuckerberg

Soft

“Çfarë do bëjmë tani?”, plasin batutat pas

Facebook, WhatsApp dhe Instagram janë fiksur dhe kjo ka shkaktuar panik tek të gjithë përdoruesit. Por, ka edhe batuta, duke u bërë virale në Twitter dhe Tik Tok.

Të gjithë thërrasin pronarin e 3 aplikacioneve: Ku je Mark Zuckerberg?

“Çfarë do bëjmë tani?”, plasin batutat pas

Më shumë se 150 000 mijë njerëz kanë raportuar se nuk kanë akçes në Facebook, Instagram apo WhatsApp për më shumë se një orë e gjysmë, ka shkruar Downdetector që monitoron këtë gjë.

“Çfarë do bëjmë tani?”, plasin batutat pas

Shumë njerëz e kanë shfrytëzuar Twitterin, i cili vazhdon të jetë efektiv, për të folur për këtë situatë, duke krijuar meme dhe lojëra fjalësh për këto rrjetet sociale dhe për CEO-në e tyre, Mark Zuckerberg.

ME TE LEXUARAT