"U shkon vetë djemve nga pas", Bruno thumbon Mikelën pas takimit

Showbiz

"U shkon vetë djemve nga pas", Bruno thumbon Mikelën pas

Mikela dhe Bruno u përfshinë në një debat këtë të mërkurë në Për’puthen. Vajza në takimin me Erionin ngriti dolli për të gjithë personat që i kanë inat.

Kur u pyet në studio se për kë e kishte, ajo tha se nuk e kishte për Brunon.

Bruno: Po ti je kundër vetes, fakti që hedh këto kunja.

Mikela: Ti nga termat që ke thënë ndaj meje se ke pasur fokusin.

Bruno: Ti do 100% që të fokusohesh tek tjetri?

Mikela: Ia jap ndonjë tjetri kur nuk fokusohet tjetri.

Gjatë debatit mes tyre, Bruno gjithashtu e ofendoi Mikelën duke i thënë se nuk i vijnë djemtë pas por u shkon ajo pas.

“Unë mendoj se Mikela nuk është një  geisha, sepse kur një geisha kalon i kthen të gjithë kokat e meshkujve, kurse Mikela i shikon vetë  të gjithë djemtë”, tha Bruno.

ME TE LEXUARAT