“S’më ke ndihmuar", Eltoni sulmon Ilirin: Më acaroi ndaj ia plasa në sy

Showbiz

“S’më ke ndihmuar", Eltoni sulmon Ilirin: Më acaroi

Debati mes Eltionit dhe Ilirit duket se do të vazhdojnë gjatë. Ai ka thënë gjatë një diskutimi për banorët, se ka shumë detaje të tjera për të thënë për të, por është rezervuar. Më tej, ai ka arritur një moment ku ai është acaruar së tepërmi dhe ia ka “plasur në fytyrë të gjitha.

“Ai thotë këtë po e bën për lojë. Unë kam qenë gjithmonë kritik. Ka një kufi. Kjo më acaroi më shumë që erdha këtu dhe ia plasa në fytyrë të gjitha. Unë i thash pranoje atë që është e vërtetë kaq. Po e kam thënë edhe aty te vendi, e them edhe tani, e do ia them prapë, që ai ka frikë nga e vërteta.

Po të dua unë them edhe detaje të tjera, por e lash. Jo të më bëj mua ai. Ai të thotë po, e kam thënë këtë gjë për Monikën, kërkoj ndjesë. Të pranojë gjërat”, thotë Eltioni.

ME TE LEXUARAT