Një shqiptare, konkurrente në ‘Grande Fratello’ (Foto)

Showbiz

Një shqiptare, konkurrente në ‘Grande Fratello’ (Foto)
Edicioni i ri i ‘Grande Fratello’ ka startuar më 11 shtator.

Në spektaklin e djeshëm brenda shtëpisë më të famshme në Itali u futën edhe disa konkurrentë të rinj!

Pjesë e këtij ‘reality show’ të famshëm në Itali është edhe një shqiptare me emrin Heidi Baci dhe si e tillë është prezantuar edhe për publikun që do e ndjekë dhe do e votojë për të qëndruar ose jo në shtëpinë më të famshme.

 

ME TE LEXUARAT