Kodet që Luizi i tregoi Kiarës para se të dilte: Që ta kuptoj që jam mirë, do thuash...

Showbiz

Kodet që Luizi i tregoi Kiarës para se të dilte: Që ta

Në ditët para se eleminimit të Kiarës, Luizi dhe moderatorja kanë komunikuar dhe kanë rënë dakord se si do kuptohen, që këngëtari të kuptojë se nëse simpatizohet apo jo nga publiku jashtë.

Ai i ka thënë Kiarës që të përdorë kodin “Të kam zemër”, nëse gjërat janë mirë për të jashtë dhe në këtë mënyrë të vazhdojë lojën e Big Brother.

Luizi: Kur të dalësh jashtë Kiar, në qoftë se jam ashtu siç e mendoj se jam jashtë …kur të jesh në Prime. Kam me pyt unë “Arbana a është Kiara aty”. “Po” thotë, edhe ti ke me fol.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Kur të flitsh ke më më thanë “Të kam zemër”. Nëse thu “të kam zemër” do me thënë se gjërat jashtë janë shumë mirë.

Tani ajo që nuk kuptojmë është, ç'kuptim ka kodi kur Luizi e di që po dëgjohet nga të gjithë? 

ME TE LEXUARAT