“I kam gjërat e qarta, s`dua të stresohem”, Donaldi bisedon me Beatrix

Showbiz

“I kam gjërat e qarta, s`dua të stresohem”, Donaldi

Mbasditen e sotme Donaldi ka biseduar me Beatrix ne lidhje me mardhenien ne te cilen ata jane perfshire prej ditesh.

“Cfarë po mendon?”,- e pyeti Beartix.

“S’dua të mendoj asgjë, s`dua ti fus vetes stres kot, ndikon tek mua dhe tek ty. Unë gjërat i kam shumë të qarta”,-tha Donaldi.

Siç shihet marrëdhënia e tyre po forcohet dita ditës.

ME TE LEXUARAT