E fundit/ Regon përsëri Bora: ''Boll gjykuat edhe Donaldi është njeri''

Showbiz

E fundit/ Regon përsëri Bora: ''Boll gjykuat edhe Donaldi

''Ju lutem qetësohuni !

Edhe Donaldi është njeri edhe ai mund të gabojë. 

Edhe ai mund të zgjedhë rrugë të reja edhe ai ka të drejtën të bëjë çfarë të dojë me jetën e tij. 

Por mos gjykoni mos kryqëzoni dhe mos dënoni''- shprehet moderatorja.

E fundit/ Regon përsëri Bora: ''Boll gjykuat edhe Donaldi

ME TE LEXUARAT