Dj i njohur shqiptar baba për herë të parë, publikon foton dhe emrin e veçantë të djalit

Showbiz

Dj i njohur shqiptar baba për herë të parë, publikon foton

Sardi Shehu është bërë baba për herë të parë dhe foton e publikoi në profilin e tij në Instagram para pak minutash.

“E gjithë bota m’u shemb përpara teje. Zais Denzel Shehu. 22.02.2022”, shkruan Dj i njohur duke zbuluar kështu emrin e të voglit.

Dj i njohur shqiptar baba për herë të parë, publikon foton

ME TE LEXUARAT