Cekja i Beratit: Shkodrës dhe gjithë Shqipërisë s’i vjen më si Zef Deda, simbol i humorit!

Showbiz

Cekja i Beratit: Shkodrës dhe gjithë Shqipërisë s’i

Mes pikëllimit Sejfulla Myftari, i njohur si Cekja i Beratit, tregoi njohjen e tij të hershme me aktorin Zef Deda, i cili u nda dje nga jeta në moshën 73-vjeçare.

Në një prononcim për mediat, Cekja tha se në takimin e fundit kishte kujtuar kontributin e tij në art.


“Është humbje e madhe për humorin shqiptar, për mbarë Shqipërinë. Shkodrës dhe gjithë Shqipërisë nuk i vjen më si Zef Deda, simbol i humorit shqiptar. Me Zef Dedën kam kujtime të jashtëzakonshme. U prehtë në paqe.”, pohoi ai.

ME TE LEXUARAT