Arbri hap “Kutinë e Pandorës”, të rrezikuar seriozisht Donaldi dhe Beatrixa

Showbiz

Arbri hap “Kutinë e Pandorës”, të rrezikuar

Arbri u vendos përballë kutisë së pandorës me detyrën për të çuar në nominim 3 banorë dhe si shpërblim ai vetë do jetë imun 1 javë.

Arbri u vendos përpara zgjedhjes së vështirë për ta hapur apo jo këtë kuti.

Arbri zgjodhi të çojë në nominim Donaldin, Trixën dhe Einxhelin duke i vënë përballë njëri-tjetrit çiftin dhe Einxhelin.

ME TE LEXUARAT