Andi dhe Melisa kapen "mat" rrugëve të Tiranës

Showbiz

Andi dhe Melisa kapen "mat" rrugëve të Tiranës

Andi dhe Melisa janë përfolur shpeshherë për një lidhje dhe bashkëjetesë gje të cilën nuk e kanë pranuar, por tashmë në një formë apo tjetër hedhin kunja edhe vetë.

Në rrjet po qarkullon një foto e Andit dhe Melisës së bashku. Nuk dihet nëse është bërë ditën e takimit apo më vonë. Por kjo nuk është hera e parë që Andi dhe Melisa fotografohen sërish.
Ngelet që dyshja e shumë e përfolur ta pranoj më në fund.

ME TE LEXUARAT