Zgjedhjet e 25 Prillit/ Komisioni Rregullator përcakton nesër vendimin për fletën e votimit

Politikë

Zgjedhjet e 25 Prillit/ Komisioni Rregullator përcakton nesër vendimin

Ditën e nesërme, Komisioni Rregullator do të mblidhet për të vendosur parametrat e fletës së votimit që do të përdoret në zgjedhjet e 25 Prillit.

“Komisioni Regullator, ditën e premte, më datë 26.02.202, ora 17:30, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:

Shqyrtimi i projekt-vendimit: “Për miratimin e specifikimeve teknike të fletës së votimit për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”, thuhet në njoftim.

 Pritet që deri me datë 7 mars partitë politike të kenë të mbyllur dhe listën me emrat e kandidatëve për deputet.

 

ME TE LEXUARAT