“Ta bëjmë ditën-natë!”, gafa perlë e ministres së Ramës që nuk duhet ta humbisni pa e parë

Politikë

“Ta bëjmë ditën-natë!”, gafa  perlë e

Bora Muzhaqi është pjesë e politikës, nën logon e Partisë Socialiste. Ndryshe ajo është cilësuar si “ministrja e memeve”, për shkak të gafave që bën gjatë fjalimeve publike apo intervistave. 

Një nga ato që dhe tani vazhdon e bën xhiron e rrjetit është momenti i ministres kur dëshiron të citojë kryeministrin Rama, duke thënë tekstualisht:

“Kryeministri ka një shprehje shumë të bukur, kur e krahason se ku kemi qenë dhe ku jemi është si nata me ditën, por kur e krahason se ku duhet të shkojmë është si dita me natën”.

ME TE LEXUARAT