SPAK vihet në lëvizje për tenderat e ushqimeve, çfarë u zbulua për ministren Xhaçka pas marrjes në pyetje

Politikë

SPAK vihet në lëvizje për tenderat e ushqimeve, çfarëProkuroria e Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit ka marrë të pandehur tre zyrtarë të Ministrisë të Mbrojtjes në lidhje me kallëzimin e bërë nga Partia Demikratike mbi tenderin e ushqimeve të familjeve në nevojë.Mësohet se zrtarët e marrë nën hetim janë Ylli Imeri, Dafina Keca dhe Andrea Dapaj, të cilët dyshohet se kanë shkelur mbajtjen e një gare tenderimi të drejtë duke favorizuar një kompani të caktuar.

Shkeljet e pretenduara nga Partia Demokratike lidhen me tenderin e ushqimeve për familjet në nevojë të ndërmarrë nga Ministria e Mbrojtjes në kohën kur institucion drejtohej nga Olta Xhaçka.Gjatë hetimeve, SPAK mori në pyetje edhe ministren Xhaçka, por nuk gjeti asnjë fakt që ajo të ishte e implikuar.

ME TE LEXUARAT