Rama batuta me shqiptarët në Itali: Nëse ju shohin shtrembër, u thoni “c’e qualcosa?”

Politikë

Rama batuta me shqiptarët në Itali: Nëse ju shohin

Kryeministrit Rama nuk i kanë munguar batuat as në takimin e tij me shqiptarët e diasporës në Itali

“Nëse rastis ndonjëri që ju sheh shtrembët, keni arsyet që ta shihni me kokën lart dhe ti thoni “c’è qualcosa?”

(A ka ndonjë gjë?)”, u thotë ai, ndërsa të pranishmit kanë shpërthyer në të qeshura dhe duartrokitje.

ME TE LEXUARAT