Prezantohet drejtori i ri i Agjencisë që menaxhon pronat e sekuestruara bandave kriminale

Politikë

Prezantohet drejtori i ri i Agjencisë që menaxhon pronat e

Komandohet Drejtori i Përkohshëm i Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara, institucion qe menaxhon pasurite e sekuestruara paraprakisht nga gjykata per shkak se kane rezultuar ne pronesi te personave te denuar ose me precedente penale.

Struktura ne fjale menaxhon edhe pasurite e krimit te konfiskuara pas sekuestrimit, te cilat i kalojne shtetit dhe ose menaxhohen nga shteti ose shiten ne treg me ane te ankandeve. 

Pas dorëheqjes së ish-Drejtorit të Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara (AAPSK) z. Adrian Koni, Ministri i Brendshëm ka prezantuar sot Drejtorin ri të Agjencisë, z. Idriz Haxhiaj. Prezantimi i tij është bërë në Ministrinë e Brendshme me prani të punonjësve të AAPSK-së. 

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Ai do të drejtojë përkohësisht Agjencinë, deri në përzgjedhjen e drejtuesit të ri, i cili do të dalë nga një proces i hapur konkurrimi, sipas parashikimeve të ligjit "Për nëpunësin civil”.

Z. Haxhiaj mban aktualisht detyrën e Drejtorit të Politikave të Rendit dhe Sigurisë Publike në Ministrinë e Brendshme.

ME TE LEXUARAT