“Nga projekt-buxheti te përplasjet me opozitën”, diskutimet në kryesinë e PS

Politikë

“Nga projekt-buxheti te përplasjet me opozitën”,

PS ditën e sotme ka mbledhur kryesinë  e Grupit Parlamentar.

Kjo mbledhje vjen në një kohë që PS dhe PD kanë pasur përplasje të vazhdueshme në komisionet parlamentare. Në vijim të kësaj socialistët janë këshilluar që diskutimet me opozitën të jenë më të qeta dhe pa përplasje.

Në mbledhje gjithashtu u bë me dije se ditën e nesërme, në Konferencën e Kryetarëve, do të paraqitet edhe projekt-buxheti.

ME TE LEXUARAT