Mandati i Xhaçkës/ Shqyrtohet në Gjykatën Kushtetuese padia e PD-së

Politikë

Mandati i Xhaçkës/ Shqyrtohet në Gjykatën Kushtetuese

Sot në Gjykatën Kushtetuese shqyrtohet padia e Partisë Demokratike për mandatin e Olta Xhaçkës.

Bardhi: Është në dorën e trupës që unë lexova, që do duhet të mbrojnë autoritetin dhe dinjitetin e kësaj godine. Ne si deputetë e kemi bërë detyrën tonë, u kemi dhënë mundësi anëtarëve të GJk të mbrojnë autoritetin e Gjykatës Kushtetuese.

Kjo gjykatë ka për detyrë t’i bëjë me dije Kuvendit që e drejta e deputetit për të mos mbajtur përgjegjësi nuk shtrihet nga vendime te gjykatës kushtetuese.

ME TE LEXUARAT