Lehtësohet lëvizja e shtetasve shqiptarë nga Shqipëria drejt SHBA

Politikë

Lehtësohet lëvizja e shtetasve shqiptarë nga Shqipëria drejt
Në dakordësi dhe bashkëpunim me Departamentin e Shtetit, tani shtetasit shqiptarë mund të udhëtojnë drejt SHBA edhe nëse pasaporta e tyre skadon në 6 muajt e fundit përpara udhëtimit.

Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Jashtëm, Igli Hasani.

Njëherësh, shtetasit shqiptarë që kthehen nga SHBA drejt Shqipërisë mund të udhëtojnë edhe nëse pasaporta e tyre ka skaduar.

Vendimi, u dakordësua sot, gjatë takimit që Ministri për Evropën dhe Punët e Jashme pati në Tiranë me përfaqësues të lartë të Departamentit të Shtetit, vendimi i cili e fut Shqipërinë në të ashtëquajturin “Grupi i Klubit 6 mujor”.

ME TE LEXUARAT