"Kujdes!", Meta paralajmëron zyrtarët: Mos thoni se nuk e dija, 25 prilli po afron

Politikë
"Kujdes!", Meta paralajmëron zyrtarët: Mos thoni se nuk e
Ilir Meta-President i Republikës së Shqipërisë

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka ardhur me një thirrje të fortë sot për çdo zyrtar në Shqipëri. Kreu i Shtetit iu kërkon të kenë kujdes në respektimin e Kushtetutës dhe ligjit duke kujtuar se 25 prilli po afron.

“PARALAJMËROJ ÇDO ZYRTAR në Republikën e Shqipërisë: Të ketë KUJDES maksimal në respektimin e Kushtetutës dhe në respektimin e ligjit!


Nesër nuk mund të thotë: “Më detyruan!” apo “Nuk e dija!”.


25 PRILLI PO AFRON! ????????”, thotë Meta.

 

ME TE LEXUARAT