Ilir Meta: Mos kini merak, këtu më keni edhe për 50 vite

Politikë

Ilir Meta: Mos kini merak, këtu më keni edhe për 50 vite

Presidenti Ilir Meta u shpreh se do të jetë në jetën politike për një kohë të gjatë. Pyetjes së gazetarëve se çfarë do të pas mbylljes së mandatit si Presidenti, Meta tha se do të ishte këtu për disa dekada.

Mos kini merak fare! Do të më kini këtu për 30, 40 dhe 50 vite”, tha ai.

ME TE LEXUARAT