I njohur për “luftën” me Metën, kryeministri Rama prezanton kandidatin e ri për deputet në PS

Politikë

I njohur për “luftën” me Metën, kryeministri Rama

Një kandidat i prezantuar sot nga kryeministri Rama si deputet për zgjedhjet e 25 prillit, është Bardhyl Kollçaku. Kujtojmë se ky i fundit më herët hodhi në gjyq presidentin Ilir Meta pasi u shkarkua nga detyra para koha, një gjyq që doli fitues.

Ai sot në PS, si deputet premtoi se do të punojë shumë për mirëqenien e qytetarëve. “Ajo që dua të ndaj me të gjithë është se vij siç u tha nga një familje e thjeshtë me 9 vëllezër dhe motra me prindër të thjeshtë, babai fermer dhe nëna karrociere. Që në fëmijëri kam mësuar se me punë dhe djersë arrihet gjithçka. Kam shërbyer me detyra të ndryshme brenda dhe jashtë vendit… në mision jashtë vendit.

Karriera ime ushtarake është e ndërtuar dhe me edukimin civil i cili në shumicën e rasteve është bërë individual.

I njohur për “luftën” me Metën, kryeministri Rama

Do jetë një garanci që edhe në këtë karrier të re për tu shërbuyer dëgjuar të gjitha shtresat qoftë fermerët qoftë intelektualët qoftë ushtarakët, punonjësit e policisë për të gjithë institucionet e mbrojtjes por edhe për qytetarët e Beratit që i njoh mirë. U japo fjalën dhe garancinë e ushtarakut që do jem një nga ata në zemër në shpirt për të realizuar të gjitha projektet”, tha Kollçaku.

ME TE LEXUARAT