“Deputeti që Duam”, njëri nga aplikantët e quan arrogant, reagon Rama: Faleminderit që…

Politikë

“Deputeti që Duam”, njëri nga aplikantët e quan

Kryeministri Rama në prezantimin e aplikantët që duan të bëhen pjesë e PS, u përballl me një kritikë shumë e sinqertë nga njëra nga ato. Albana Hana e pyetur nga vetë Rama për një defekt të tij dhe të Partisë Socialiste, ajo e cilësoi se është pak arrogant. 

“Jeni shumë i drejtpërdrejtë. Kjo është pozitive por ka edhe anën e vet negative. Sepse i vë njerëzit pak në ndroje. Jeni pak arrogant”, tha ajo, ndërsa duket se kryeministri nuk u ofendua.

 “E the butë. Mbase jam. Unë mendoj që mua më etiketohet arrogancë, është drejtpërdrejtësia.

Bindjet nuk janë gjithmonë të drejta në një debat. Unë preferoj t'i mbroj bindjet e mia. Nëse jam gabim, unë tërhqiem dhe kërkoj falje”, tha Rama.

ME TE LEXUARAT