Bujar Nishani: Mirënjohje studentëve të Dhjetorit, koha për tu ringritur përsëri

Politikë

Bujar Nishani: Mirënjohje studentëve të Dhjetorit, koha për

Ish-Presidenti Bujar Nishani ka përkujtuar 8 Dhjetorin e vitit 1990.

Nishani i ka shprehur mirënjohjen studentëve liberatorë të Dhjetorit ‘90. Ai shton se sot është përsëri koha për tu ringritur.

"Nderim përjetë guximit, përkushtimit dhe sakrificës së Azem Hajdarit,

Mirënjohje studentëve liberatorë të Dhjetorit ‘90, për gjithçka bënë e dhanë për këtë vend e për lirinë !

Sot, përsëri koha për tu ringritur," shkruan Nishani.

ME TE LEXUARAT