Berisha për incidentin në protestë: Gjithçka e përgatitur, autori agjent i policisë kriminale

Politikë

Berisha për incidentin në protestë: Gjithçka e

Mbi protesten e sotme dhe incidentin e ndodhur me Gerti Shehun , Berisha del me njoftim per shtyp.

NJOFTIM PËR SHTYP

Berisha:

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Por ajo që është më flagrante, është se personi është agjent i policisë kriminale.

Gerti Shehu është agjent i policisë kriminale, kontingjent që futen me doza të vogla në rrethet e trafikantëve, problem me disa ç’rregullime, por fakti që zyra e Fugës shpërndau me urgjencë këtë dokument shëndetësor për të, dëshmon se gjithçka ishte e përgatitur.

Fakti që zyra e tij, e kishte gati shkresën për të ua dhënë gazetarëve.

Ju e dini se në raste të tilla këta persona përdoren, se një njeri normal nuk pranon kurrë të përdoret.

Edi Rama duke dashur që të paraqesë veten duar jashtë e paraqiti veten 100% duar brenda.

ZYRA E SHTYPIT DHE KOMUNIKIMIT, PARTIA DEMOKRATIKE

ME TE LEXUARAT