1200 vende pune në administratën publike, Rama njofton hapjen e aplikimeve

Politikë

1200 vende pune në administratën publike, Rama njofton hapjen e

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar hapjen e aplikimeve per 1200 vende pune ne administraten publike.

MIRËMËNGJES 
dhe me lajmin e mirë se hapen aplikimet për mbi 1200 pozicione të reja praktike pune në administratën publike, për të gjithë të rinjtë e moshës 21-26 vjeç, që zotërojnë minimalisht një diplomë Bachelor, dhe ku secili i interesuar mund të bëhet pjesë e thirrjes deri më 15 gusht 2024, duke aplikuar në linkun https://praktika.riniafemijet.gov.al, ju uroj një ditë të bukur-shkruan Rama ne faqen e tij. 

ME TE LEXUARAT